Ollonborren

Ollonborren

söndag 11 mars 2012

Helg!

De senaste dagarna har det hänt en hel del och det finns fyra saker att konstatera:
1. Vi har världens bästa familj!!!
2. Skräphögarna är borta!
3. Vi har en ny skräphög...
4. Det går sakta men säkert åt rätt håll.

Häromdagen kom Jocke och vi körde bort "trädbusken", blev tre väldigt stora lass. Men det gick fort! Vi hann tom att fika =)

På lördagen blev det skytteltrafik med två släpkärror till tippen. Våra underbart snälla föräldrar hjälpte oss massor. Krister hann även spackla en del i köket så nu tar det sig ännu mer där. Och inte nog med detta, de har sett till att vi får mat också! Tusen tack!! =)

I köket har diskmaskinen kommit på plats, med frontlucka. De flesta handtagen är på plats. Vi har torkat ur alla lådor och kört två diskar som vi har packat upp i skåpen, känns toppen! Fredrik hämtade även våra lister som  vi hade beställt, 50 meter taklist och 50 meter golvlist och de passar perfekt! Lite moddning på golvlisten bara, annars är det en hel del målning som skall göras....

Idag åt vi faktiskt frukost i köket för första gången, visserligen stående men vad gör det??? Sen har vi spenderat ett antal timmar i trädgården idag. Vi har rivit den gamla altanen, plockat bort en massa buskblommor som vi inte riktigt gillar, krattat löv och grejat lite. Helt underbart väder! Och rummet där oljetanken stod i är städat, gött att ha det bakom sig!

Fredrik borrar för handtagen.

Tadam! Alla lådor har handtag!
Det är nästan inga steg alls för att montera en skåpslucka på en diskmaskin......
Det har premiärdiskats i våran ultramoderna blåa diskmaskin! Det blir disco i köket med diskmaskinen på inflyttningsfesten!
Altanen innan rivning, den satt typ inte fast alls och vi kunde mer eller mindre dra loss alltihopa...

Altanen är borta, nu ska vi bygga en ny som är större och helare!



Första gräsklipparljudet för året! Ska bli spännande att se om grannarna kommer dra fram gräsklipparen nu också... Vi klippte bara bort det sista av blommorna vi rev bort....

En hel del blommor och det är en del kvar i trädgården..... Ett steg i rätt riktning!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar