Ollonborren

Ollonborren

fredag 5 oktober 2012

Pysseldag!

Idag har det varit en riktig pysseldag. Det har städats, tvättats, hämtat saker hos mamma, handlats och så fylldes bilen till max för en sväng till tippen. Det är ju en sån befrielse att slänga saker på tippen!

Nu är insidan på huset städat, sängen renbäddad och tvätten vikt och inlagd. Nu kan Fredrik komma hem!! Längtar som attan till söndag. Imorgon hoppas jag på att det inte blir regn för då tänkte jag ha en utedag, klippa gräs och klippa träd. Och på kvällen kommer belöningen i form av tjejkväll!


Den här haren verkar ha flyttat hit permanent. Kanske inte så konstigt med tanke på att vår trädgård är en äppelbuffé! Ikväll fick den även lite goa knäckebröd :)

Varning för äcklig bild! Började dammsuga en undangömd matta som katten sovit på ett tag.. Och jo han fäller.... Började tro att dammsugaren påsen var full, men riktigt så full hade jag inte räknat med....

En tillfällig tv-bänk är på plats och den där trälådan som Fredrik verkligen inte tycker om passar jag på att ta fram när han inte är hemma :)

Äntligen kommer Fredrik hem snart!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar