Ollonborren

Ollonborren

måndag 16 juli 2012

En helg med smak av semester!

Denna helgen har varit ett smakprov på semestern som ska komma. Den har bestått av ett Ikeabesök, snabbvisit hos pappa och Inga i deras mysiga torp, badrumsinspiration och födelsedagsfirande och en massa mys!

En av världens sötaste människor i hela världen fyllde 3 år. Självklart fick det bli tre paket och en stor tjej måste ju ha ett stort paket!

På vägen hem gjorde vi en snabbvisit på en av de största loppisarna som finns. Dock utan minsta fynd....

Vi har kommit en liten bit på väg i badrumsplanerandet men har många kataloger att plöja igenom... Som badkarsblandare ligger den här från Westerbergs på topplistan, dock utan mässing.

Till duschen har vi den här som favorit, också från Westerbergs. Den där drömvinsten från Lotto skulle sitta fint när man planerar badrum....



Vi har nog bestämt oss för badkar också. Duschvägg är fixad och nu måste vi hitta en bra kommod, alla som är fina är lite väl dyra.... Sen är ju frågan om man ska ha två eller ett handfat? Vi har alltid varit inställda på två men vi får se vad vi hittar... Två handfat kräver dessutom två blandare och som sagt, de snygga är inte gratis...


(Bilderna på blandarna är lånade från www.westerbergs.se)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar