Ollonborren

Ollonborren

söndag 9 september 2012

Vardagsrummet är ingen byggplats längre!

Äntligen äntligen finns det lite sittplatser hemma :) Helgen har bestått av jobb, jobb och jobb. Men så har vi fått ett vardagsrum också!

Äntligen lite möbler på plats! Skänken och matbordet (stolarna som hör till ska på plats när de fått lite mer kärlek) har en gång i tiden tillhört min morfars mamma. Därför känns det lite extra roligt att få använda möblerna! Skänken rymmer massor och jag kan ge ett litet tips till besökare, lilla dörren längst till vänster! Tack mamma för att du gjorde den så fin! Och tack våra söta grannar som ryckte ut och hjälpte oss att bära den!

Blomman är på plats, tror det är en afrikansk lilja. Googlade och tydligen ska den stå kallt och ljust under vintern... Vi ställer den i vardagsrummet och kör på gsg-metoden - går det så går det...

I tv-hörnan har vi fått ta våra gamla möbler i väntan på de nya. Soffan fick sig ett nytt överdrag. Fönstren skall bytas till våren...

Det är lite galet men sockerlådan innehåller faktiskt gårdagens inköp av tidningar... Dock var vi på Hem och Villa- mässan i Göteborg och där såldes de riktigt billigt!

Tv-väggen väntar fortfarande på att bli betsad innan tv:n åker upp.. och en ny tv-bänk såklart!


Det blev mycket jobb med lister... Men snart är de flesta på plats även i köket.

Listerna på köksön är på plats!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar